Onze Diensten

Advies bij aankoop

Advies

Wij adviseren u graag persoonlijk bij het uitkiezen van een nieuw juweel of trendy uurwerk. Een heel uitgebreid assortiment waar wij u door begeleiden, zodat u het juweel kiest dat het beste bij u past en het perfecte horloge draagt rond uw pols. Ann volgt graag de nieuwste juwelentrends voor u op.

Meer informatie
Advies bij aankoop

Personaliseren

Ook B-Watched personaliseert jouw uurwerk of juweel. Je kan zelf de tekst en het lettertype uitkiezen die Bart voor u graveert in ons eigen atelier. Hiermee biedt B-Watched u de meest persoonlijke finishing touch aan jouw favoriete item. Een service die we u gratis aanbieden bij elke aankoop.

Meer informatie
Advies bij aankoop

Herstellingen

B-Watched staat garant voor de na-service van uw juweel of uurwerk. Wij volgen alle herstellingen voor u op en proberen u zo snel mogelijk verder te helpen! Het herstellen van uw juweel of uurwerk gebeurt in ons eigen atelier met de grootste zorg

Meer informatie.
Advies bij aankoop

Kids corner

Verschillende merken van kinderjuwelen en uurwerken presenteren wij graag aan onze jongste klanten. Een groot aanbod aan kinderoorbellen, armbandjes en halskettingen.

Ook de gepersonaliseerde naamcolliers zijn heel gegeerd bij kids en teenagers die HIP en TRENDY zijn.

Meer informatie
logo
Website design & development by